'; 2021 Pantone Rengi Ev Dekorasyonunda Nasıl Kullanabilirsiniz? » Move Interior Architecture Interior Architect In Ankara

2021 Pantone Rengi Ev Dekorasyonunda Nasıl Kullanabilirsiniz?

2021 Pantone Rengi Ev Dekorasyonunda Nasıl Kullanabilirsiniz?

2021 Pantone Rengi Ev Dekorasyonunda Nasıl Kullanabilirsiniz?

2021 pantone rengi ev dekorasyonuna damga vuracak olan tantuni rengi sarı ve gri nin muhteşem oyunundan ortaya çıkmaktadır. Ancak yanında bir renk demek yanlış olduğu için pantone renkleri ve birçok rengi de bu renkler içerisine katmak mümkün olabilir. Genel manası ile nihai gri ve aydınlık sarı olarak adlandırılan renklerin evde kullanım şekli ve kullanım tarzlarına göre bambaşka bir atmosfere sahip olunabilmesi mümkündür. Bu renklerin insanlar üzerinde mutluluk verecek ve insanın içini ısıtan bir enerjisi bulunmaktadır. Güç ve umudun birlikteliği anlamına da gelen uyumuna evlerinizde bambaşka bir ortam sunabilmek için kullanabilirsiniz.

Sarıyı Etkin Bir Şekilde Kullanmak İsteyenlere Dekorasyon Fikirleri

İçinizi ısıtacak olan duvarlarınızda farklı şekiller ya da tamamı ile bir kısmın boyanması şeklinde yer verebilirsiniz. Özellikle gri duvarlar üzerine desenli rulolar ile sarı desenler yapmanız da farklı bir görüntü şık bir ortamın ortaya çıkmasına sebep olabilir. Son zamanlarda oldukça moda olarak uygulanan farklı boya türlerini bu renkler ile yansıtabilirsiniz. Duvarların sarı içinde koltuk takımı ve tabii mobilyalarınız da pantone rengi ev kapsamında sarı ve gri renkleri tercih edebilirsiniz. Tamamıyla sarı renkli bir köşe takımı tercih edebileceğiniz gibi gri duvarlar önünde kitaplık sarı TV ünitesi ya da sarı mobilyalar tercih edebilirsiniz.

Tekstil Ürünleri İle Eviniz Renklensin

Ev mobilyalarınızdan duvarlara kadar içinizi ısıtacak olan gri ve sarı uyumu evinizin farklı alanlarında yer alan tekstil ürünleri içinde uygulanabilir. Yatak örtülerini sarı ve gri uyumu ile yatak odalarınızın bambaşka bir enerjiye sahip olmasını sağlayacaktır. Farklı dinamikler ve sıcaklık ile sizler için değişik bir atmosferin oluşmasına katkı sunacak olan pike takımları sarı veya gri haliyle odanızı hep bahar mevsiminde karşılayacak. Evinizin çeşitli alanlarında kullanacağınız havlu bornoz halı perde birçok üründe Pantone renklerini tercih ederek Işıklı yaşamınızın her alanına yerleştirebilirsiniz. Böylece pentone rengi ev içerisinde sizlerde sarı ve gri uyumu ile daha huzurlu bir ortamda yaşama fırsatı elde ederken evinize gelenleri kıskandıracak bir tirendi evinize yaşatma fırsatı bulabilirsiniz.

Back to Top
Close Zoom